Šakių rajone susidūrė keleivinis autobusiukas ir lengvasis automobilis – 6 žmonės išvežti į ligoninę

Ketvirtadienį Bridžių kaime susidūrė keleivinis autobusiukas ir lengvasis automobilis. Prireikė medikų pagalbos.

 Šakių rajone susidūrė keleivinis autobusiukas ir lengvasis automobilis – 6 žmonės išvežti į ligoninę.<br> Alytaus apskrities VPK nuotr.
 Šakių rajone susidūrė keleivinis autobusiukas ir lengvasis automobilis – 6 žmonės išvežti į ligoninę.<br> Alytaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 28, 2022, 9:18 AM, atnaujinta Jan 28, 2022, 12:34 PM

Kaip praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, ketvirtadienį, apie 10 val. 29 min., buvo gautas pranešimas, jog Šakių seniūnijoje, Bridžių kaime, Bridžių gatvėje, susidūrė automobilis „Škoda Yeti“ ir keleivinis autobusiukas „Mercedes-Benz Sprinter“. Taip pat buvo informuota, jog yra prispaustų žmonių.

Į avariją pateko „Škoda Yeti“ vairavęs vyras (gim. 1964 m.) ir „Mercedes-Benz Sprinter“ keleiviniame autobusiuke buvę žmonės – vairuotojas (gim. 1992 m.), 2 suaugę keleiviai (gimę 1982 m. ir 1997 m.) bei 2 vaikai (gimę 2011 m., g. 2014-m.).

Kaip praneša Marijampolės apskrities VPK, abu vairuotojai buvo blaivūs.

Atvažiavus gelbėtojams, prispaustų žmonių nebuvo, tačiau ugniagesiai trims eismo įvykio dalyviams iškart uždėjo kaklo įtvarus.

Apžiūrėjus medikams, keleivinio autobusiuko keleiviai ir vairuotojas buvo pristatyti į VšĮ „Šakių ligoninės“ Priėmimo skyrių. Po apžiūrų išleisti namo gydytis ambulatoriškai.

Lengvojo automobilio vairuotojas po eismo įvykio buvo pristatytas į Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų priėmimo skyrių.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.