Į skandalingą istoriją įsivėlęs N. Puteikis tyčiojasi iš policijos: neatvyko jau penkis kartus Pareiškė, kad baigėsi Galimybių paso galiojimas

Į galimą sukčiavimą su butelių etiketėmis įsivėlęs Naglis Puteikis prisiekinėjo esąs nekaltas, bet atėjus laikui pasiaiškinti dėl savo elgesio vis randa priežasčių, kodėl negali pasirodyti policijoje.

Atversti N.Puteikio bylą buvo bandyta ir šią savaitę, bet nepavyko.
Atversti N.Puteikio bylą buvo bandyta ir šią savaitę, bet nepavyko.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2022, 7:25 PM

„Kaltas ne aš, kalti taromatai, nepriimantys visų butelių“, – pernai lapkritį aiškino ir net spaudos konferenciją surengė Seimo nario Petro Gražulio padėjėjas N.Puteikis.

57 metų vyras teigė, kad savo tiesą įrodys policijoje, kai bus nagrinėjamas jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas, tačiau praėjo lygiai du mėnesiai, o N.Puteikio pasiaiškinimų policijos pareigūnai taip ir neišgirdo.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Administracinių nusižengimų skyrius P.Gražulio padėjėjui surašytą protokolą dėl smulkios vagystės bandė nagrinėti jau penkis kartus, bet taip ir nepradėjo.

Iš pradžių N.Puteikis pareiškė, kad nori susipažinti su bylos medžiaga, ir jam ši teisė buvo suteikta, protokolo nagrinėjimas atidėtas. Susipažinęs su byla N.Puteikis užsimanė dalyvauti protokolo nagrinėjime nuotoliniu būdu, bet prie jo neprisijungė paaiškinęs, kad iškilo techninių problemų, o į nagrinėjimą gyvai neatvyko, nes esą pasibaigė jo galimybių paso galiojimas ir jam reikia laiko jį prasitęsti.

Atversti N.Puteikio bylą policijos pareigūnai bandė ir šią savaitę, tačiau buvusio politiko ir vėl nesulaukė.

„Šįkart N.Puteikis pasakė, kad susirgo, tad protokolo nagrinėjimas ir vėl buvo atidėtas. Lauksime, kol jis pasveiks“, – „Lietuvos rytui“ sakė Vilniaus vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja.

N.Puteikio konfliktas su sostinės Karoliniškių rajone esančios „Norfos“ parduotuvės apsaugos darbuotojais, o vėliau ir su policija įvyko pernai lapkričio 29 dieną.

Parduotuvės apsaugos darbuotojai teigė, kad į L.Asanavičiūtės gatvėje esantį parduotuvės taromatą N.Puteikis įmetė 20 butelių su padirbtais depozito ženklais ir pasiėmė už juos 2 eurus. Vyras buvo sulaikytas ir perduotas atvykusiam policijos ekipažui.

N.Puteikis tvirtina, jog pas apsaugos darbuotojus jis nuėjo pats, esą norėjo pasiskųsti, kad taromatas nepriima butelių, tačiau apsauginiai iškvietė policiją.

Pasak N.Puteikio, butelių ant etikečių jis neklijavo ir taromato apgauti nebandė.

„Nepriėmė trijų rūšių butelių, dėl to ir ėjau aiškintis“, – kalbėjo N.Puteikis ir neigė parduotuvės darbuotojų žodžius, kad už butelius su suklastotomis etiketėmis jis gavo du eurus, kurių parduotuvei negrąžino ir taip padarė nuostolių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.