Šiauliuose vyras pasinaudojo pavogtais asmens dokumentais: įsigijo telefoną ir kompiuterį

Šauliuose ketvirtadienį vyrą užpuolęs plėšikas iš jo atėmė piniginę, kurioje buvo ne tik pinigai, bet ir asmens dokumentai. Kitą dieną, penktadienį, nukentėjusysis pastebėjo, jog jo vardu išsimokėtinai yra paimtas telefonas ir kompiuteris.

Šiauliuose vyras pasinaudojo pavogtais asmens dokumentais: įsigijo telefoną ir kompiuterį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Šiauliuose vyras pasinaudojo pavogtais asmens dokumentais: įsigijo telefoną ir kompiuterį.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2022, 10:24 AM

Šiaulių apskrities VPK informuoja, jog kovo 10 d. apie 6 val. Šiauliuose, P. Višinskio g., prie lošimo namų, nepažįstamas vyriškis iš neblaivaus vyro (gim. 1987 m.) pagrobė piniginę, kurioje buvo apie 200 eurų, bankų mokėjimo kortelės, asmens tapatybės kortelė, vairuotojo pažymėjimas ir įvairios nuolaidų kortelės.

Turtinė žala – 230 eurų.

Kovo 11 d., neteisėtai pasinaudojus pagrobta tapatybės kortele, nukentėjusiojo vardu sudaryta mobiliojo ryšio paslaugų teikimo sutartis ir išsimokėjimo pagrindu paimti mobiliojo ryšio telefonas „Apple iPhone 13 256 GB Blue“ bei nešiojamas kompiuteris „Toshiba Satellite Pro C40 -H-10Q 14“ Celeron 5205U“.

Pareiškimas gautas kovo 11 d.

Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.