Kirviu ginkluotas vyras įvarė siaubo vilniečiams, o jį bandžiusi ginti mylimoji atskleidė dar vieną nusikaltimą

Į namus grįžęs 33 metų vilnietis ėmė šiurpinti ne tik savo sugyventinę, bet ir kaimynus – kirviu ginkluotas vyras juos vaikė po laiptinę. Į įvykio vietą atskubėję policininkai pas įtariamąjį surado ir narkotikų.

Kirviu ginkluotas vyras įvarė siaubo vilniečiams, o jį bandžiusi ginti mylimoji atskleidė dar vieną nusikaltimą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kirviu ginkluotas vyras įvarė siaubo vilniečiams, o jį bandžiusi ginti mylimoji atskleidė dar vieną nusikaltimą.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-15 06:13

„Mūsų namo laiptinėje siautėja kaimynas!“ – paskambinę Bendrojo pagalbos centro (BPC) telefonu išsigandę šaukė vieno sostinės Vydūno gatvės namo gyventojai.

Žmonės pasakojo, kad apie 19.45 val. juos grįžtančius į namus užpuolė vyras, – jis į juos mėtė kirvį ir keikdamasis vijosi, kai jie bandė pabėgti.

„Dabar jis jau namuose“, – BPC operatorei sakė išsigandę žmonės ir tikino, kad iš kaimynų buto jie girdi ne tik muštynių garsus, bet ir vonioje uždaryto vaiko verkimą.

Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųstas policijos pareigūnų ekipažas. Duris jiems atvėrė buto šeimininkas ir policininkai jį iškart sulaikė.

Bute pareigūnai vaikų nerado, o jame buvusi 43 metų moteris, prieš kurią ką tik smurtavo sugyventinis, ėmė savo užpuoliką ginti.

„Jis grįžo agresyviai nusiteikęs, triukšmavo laiptinėje, užsipuolė kaimynus, bet man nieko blogo nedarė“, – aiškino moteris.

Kaimynams siaubą įvariusį vyrą pareigūnai nutarė išvežti į areštinę. Kai pareigūnai paprašė vyro asmens dokumentų, moteris pareiškė: „Jie turi būti jo striukės kišenėje.“

Jose pareigūnai rado ne tik dokumentus, bet ir du mažus polietileno maišelius su žalsvos spalvos gumulėliais, kaip įtariama, narkotine medžiaga.

Paklaustas, ar narkotikai priklauso jam, vyras net nebandė teisintis. „Taip, jie mano“, – atsakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.