Varėnos ir Šilalės rajonuose rasti nelegaliai laikomi šoviniai – vienas vyriškis juos slėpė namo rūsyje

Trečiadienį Varėnos ir Šilalės rajonuose rasti nelegaliai laikomi šoviniai. Vyriškis, įkliuvęs į pareigūnų rankas, šaudmenis bandė paslėpti savo namo rūsyje.

Varėnos ir Šilalės rajonuose rasti nelegaliai laikomi šoviniai – vienas vyriškis juos slėpė namo rūsyje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Varėnos ir Šilalės rajonuose rasti nelegaliai laikomi šoviniai – vienas vyriškis juos slėpė namo rūsyje.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 19, 2022, 11:33 AM

Gegužės 18 d. apie 13 val. 59 min. į Alytaus apskrities VPK kreipėsi vyras (gim. 1967 m.), kuris pareiškė, kad prieš kelias dienas Varėnos rajone esančiame Kaniavos kaime, rekonstruojant savo sodybą, lauko virtuvėje rado 105 vnt. įvairaus kalibro šovinių.

Šaudmenis paėmė policijos pareigūnai.

Tą pačią dieną apie 19 val. 40 min. vyras (gim. 1981 m.) Šilalės rajone esančiame Kaltinėnų miestelyje, neturėdamas leidimo, rūsyje, neteisėtai laikė 8 vnt. lygiavamzdžio šautuvo šovinius.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.