Klaipėdoje degalinę ir lošimų automatų saloną apiplėšęs vyras – sulaikytas: gresia rimti nemalonumai

Klaipėdos kriminalistai sulaikė asmenį įtariamą grasinant peiliu apiplėšusį degalinę bei lošimų saloną

Klaipėdoje degalinę ir lošimų automatų saloną apiplėšęs vyras – sulaikytas: gresia rimti nemalonumai.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Klaipėdoje degalinę ir lošimų automatų saloną apiplėšęs vyras – sulaikytas: gresia rimti nemalonumai.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2022, 1:32 PM, atnaujinta Jun 30, 2022, 1:33 PM

Kaip praneša Klaipėdos apskrities VPK, birželio 16 d. apie 23 val. uostamiesčio pareigūnams buvo pranešta, kad Klaipėdoje, Taikos prospekte, vyras, grasindamas peiliu lošimų automatų salono darbuotojai, iš kasos pagrobė 300 eurų.

Praėjus kelioms valandoms birželio 17 d. apie 04 val. 44 min. buvo pranešta apie dar vieną panašų nusikaltimą.

Klaipėdoje, Taikos prospekte, degalinėje, nepažįstamas vyras, darbuotojai grasindamas peiliu, iš kasos pagrobė apie 150 eurų ir apie 15 pakelių cigarečių.

Ikiteisminius tyrimus dėl plėšimo (pagal LR BK 180 str. 2 d.) pradėję Klaipėdos apskrities VPK KP Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, išanalizavę vaizdo stebėjimo kamerų ir kitus turimus duomenis, birželio 27 d. uostamiestyje, nuomojamame bute, sulaikė ir į areštinę uždarė 1985 m. gimusį vyrą, kuris įtariamas įvykdęs šiuos du plėšimus.

Trečiadienį, birželio 29 d., teismas įtariamąjį leido suimti 3 mėnesiams.

Nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčiam, anksčiau ne kartą už panašaus pobūdžio nusikaltimus teistam vyrui už plėšimą panaudojant nešaunamąjį ginklą, peilį ar kitą specialiai žmogui sužaloti pritaikytą daiktą, gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Naujienų portalas lrytas.lt apie įvyki pranešė dar birželio 17 d. Tą kart Policijos departamentas informavo apie vyro įvykdytą apiplėšimą lošimų automatų salone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.