Jurbarke mergina pareigūnams prisipažino turinti narkotikų: kartu įkliuvo ir jai kvaišalus pardavęs jaunuolis

Penktadienio vakarą Jurbarke su kvaišalais pareigūnams įkliuvo mergina ir vaikinas. Šiaulių apskrityje policininkai narkotikus rado dar pas 6 žmones.

Jurbarke mergina pareigūnams prisipažino turinti narkotikų: kartu įkliuvo ir jai kvaišalus pardavęs jaunuolis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Jurbarke mergina pareigūnams prisipažino turinti narkotikų: kartu įkliuvo ir jai kvaišalus pardavęs jaunuolis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2022, 9:57 AM, atnaujinta Jul 16, 2022, 9:59 AM

Liepos 15 d. apie 18 val. 40 min. Jurbarke, Kauno gatvėje, sulaikyti ir patikrinimui pristatyti į Marijampolės apskrities VPK Jurbarko rajono PK moteris (gimusi 2003 m.) ir vyras (gim. 2004 m.).

Kaip informuoja Marijampolės apskrities VPK, moteris savanoriškai pateikė galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų 3 folijos gumulėlius, kuriuos jai galimai perdavė sulaikytas vaikinas.

Tą pačią dieną jaunuolis apie 18 val. 30 val. Jurbarke, S.Daukanto gatvėje, galimai narkotines-psichotropines medžiagas įsigijo iš kito vyro (gim. 1999 m.).

Lygiai po valandos apie 19 val. 30 min. Jurbarke pareigūnams įkliuvo dar vienas jaunuolis su kvaišalais.

S.Daukanto gatvėje patikrinimui sulaikyto vaikino (gim. 2003 m.) kuprinėje, dalinės asmens apžiūros metu, rastas folijos gumulėlis, kurio viduje – galimai augalinės kilmės kvaišalai.

Taip pat liepos 15 d. Šiaulių apskrities VPK pranešė iš viso apie 6 įkliuvusius žmonės su narkotikais.

Vieną jų pareigūnai sulaikė Joniškio rajone esančioje Žagarėje, P.Cvirkos gatvėje.

Policijos pareigūnai apie 23 val. 20 min. vaikino (gim. 1992 m.) telefono dėkliuke rado plastikinį maišelį su baltos spalvos milteliais.

Kvaišalai buvo aptikti ir lengvojo automobilio „Volvo XC70“ daiktažėje, Joje rastas plastikinis maišelis su baltos spalvos milteliais.

Pareigūnai jaunuolį uždarė į areštinę.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.