Lietuvio vilkikas Lenkijos greitkelyje vartydamas ženklus įlėkė prieš eismą ir užblokavo kelią

Išsiblaškiusio lietuvio vilkikas Lenkijos greitkelyje įlėkė prieš eismą, išvartė kelio ženklus ir galiausiai sustojo blokuodamas eismą. Per incidentą niekas nenukentėjo, o Lenkijos policija vilkiko vairuotojui, kad kitą kartą jis būtų atidesnis, skyrė baudą.

 Lietuvio vilkikas Lenkijos greitkelyje vartydamas ženklus įlėkė prieš eismą ir užblokavo kelią.<br> Lenkijos policijos/lomza.policja.gov.pl nuotr.
 Lietuvio vilkikas Lenkijos greitkelyje vartydamas ženklus įlėkė prieš eismą ir užblokavo kelią.<br> Lenkijos policijos/lomza.policja.gov.pl nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2022, 2:05 PM, atnaujinta Jul 21, 2022, 2:15 PM

Pavojinga situacija, pasak Lenkijos policijos, susidarė greitkelyje Lomža-Augustavas (S61) ties Kiselnicos gyvenviete. Tai yra greitkelio pradžia visai greta Lomžos. Būtent čia 48 metų lietuvio vairuojamas vilkikas kurį laiką važiavo prieš eismą, išlaužė kelio ženklus ir galiausiai sustojo blokuodamas eismą.

Lomžos policija lietuviui, kad kitą kartą jis būtų atidesnis, skyrė 2 000 zlotų (apie 418 eurų) baudą.

Vilkikui blokavus kelią, greitkelyje susidarė susidarė spūstis. Tačiau žmonės per incidentą nenukentėjo.

Pranešdama apie šį incidentą Lenkijos policija pabrėžė, kad tai yra puikus pavyzdys, kaip svarbu vairuojant būti nuolat susitelkusiam į kelią, stebėti ženklus ir elgtis atsargiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.