Vilniuje lošimo salone girtas vyras švaistėsi peiliu ir juo grasino lankytojams

Trečiadienio vakaras Vilniuje, Rygos gatvėje įsikūrusiame lošimų salone buvo neramus – jame siautėjo girtas ir peiliu ginkluotas jaunas vyras.

Vilniuje lošimo salone girtas vyras švaistėsi peiliu ir juo grasino lankytojams.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilniuje lošimo salone girtas vyras švaistėsi peiliu ir juo grasino lankytojams.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-11 09:29, atnaujinta 2022-08-11 11:45

Kaip policijos pareigūnams pasakojo įvykio liudininkai, neblaivus asmuo, kaip vėliau paaiškėjo, 26 metų sostinės gyventojas, pro lošimo salono duris įžengė apie 20 valandą.

Vyras net neketino lošti, jis iškart pradėjo kabinėtis prie salono darbuotojų ir lankytojų, keikėsi stumdėsi.

„Rankose jis turėjo peilį ir demonstratyviai jį visiems rodė“, – pareigūnams pasakojo liudytojai.

Laimė, viešosios tvarkos pažeidėjas salone nieko sužaloti nespėjo ir daiktų nesugadino, nes policija jam buvo iškviesta vos tik jis įžengė pro lošimų salono duris.

Tai padarė vyras, kuris tuo metu rūkė prie įėjimo. Pamatęs, kad ateina neblaivus asmuo, kuris rankose nešasi peilį, vyras nieko nelaukė ir iškart paskambino į Bendrąjį pagalbos centrą, kuris apie įtartiną asmenį iškart informavo policiją.

Kaip portalui lrytas.lt sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Tomas Bražėnas, policijos ekipažas buvo netoliese, todėl atvykti į įvykio vietą jiems prireikė tik šiek tiek daugiau nei minutės.

Atvažiavę pareigūnai, triukšmadarį sulaikė ir nuvežė į policijos komisariatą. Čia vyrui buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis. Į alkoholio matuoklį jis pripūtė 1,55 promiles.

Agresyvus vyras kurį laiką praleido areštinės kameroje, o, kai šiek tiek išsiblaivė, buvo apklaustas ir išleistas į namus.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vilniečiui už šį nusikaltimą gresia viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.