Kretingoje su narkotikais įkliuvo trys jaunuoliai

Kretingoje su narkotikais įkliuvo trys jaunuoliai. Du iš jų uždaryti į areštinę, trečias, kuris yra nepilnametis, apklaustas.

Kretingoje su narkotikais įkliuvo trys jaunuoliai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kretingoje su narkotikais įkliuvo trys jaunuoliai.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2022, 9:19 AM, atnaujinta Aug 18, 2022, 1:42 PM

Kaip pranešė Policijos departamentas, rugpjūčio 17 d. apie 21 val. Kretingoje, Kluonalių g., šalia automobilio „VW Golf“ policijos pareigūnai pastebėjo stovinčius tris jaunuolius, kurių vienas prisipažino į mišką išmetęs paketą su narkotinėmis medžiagomis.

Apžiūrint įvykio vietą, šalia automobilio, rastos elektroninės svarstyklės, penki permatomi paketai su biria baltos spalvos medžiaga ir du folijos lankstinukai su augalinės kilmės medžiaga.

Įtariama, kad tai narkotinės medžiagos.

Įtariamieji vyras (gim. 2003 m.) ir kitas vyras (gim. 2004 m.) uždaryti į Klaipėdos apskrities VPK areštinę, o nepilnametis (gim. 2004 m.) apklaustas.

Klaipėdos apskrities VPK praneša, kad sėkminga buvo ir Plungės r. pareigūnų surengta priemonė, per kurią siekta užkardyti su narkotinių medžiagų vartojimu susijusias nusikalstamas veikas. Rugpjūčio 17 d. apie 19 val. 15 min., patruliuojant tikrintos vietos, kuriose gali rinktis narkotikus vartojantys asmenys. Plungėje, J. Tumo–Vaižganto g., šalia vienos iš pagrindinių miesto gatvių esančioje, tačiau krūmais ir aukšta žole apžėlusioje vietoje, pareigūnai pastebėjo du vyrus, kurių elgesys sukėlė įtarimų.

Apžiūrint 1985 m. gimusio vyro rankinę, joje rasti du švirkštai su skaidriu skysčiu, galimai narkotinėmis medžiagomis.

1985 m. ir 1995 m. gimę vyrai apklausti Plungės r. policijoje.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti, už tai gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją