Šiauliuose vyras smurtavo prieš savo mažamečius vaikus, o paauglė patyrė girto patėvio neapykantą

Šiaulių apskrities VPK gavo du pranešimus apie smurtą prieš vaikus. Informuota, kad tėvas skriaudė mažamečius, o girtas patėvis smurtavo prieš paauglę.

Šiauliuose vyras smurtavo prieš savo mažamečius vaikus, o paauglė patyrė girto patėvio neapykantą.<br>D.Piraitytės asociatyvi nuotr.
Šiauliuose vyras smurtavo prieš savo mažamečius vaikus, o paauglė patyrė girto patėvio neapykantą.<br>D.Piraitytės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2022, 10:18 AM

Ketvirtadienį iš Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos Šiaulių apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus gautas pranešimas, kad rugpjūčio 23 d. Šiauliuose, Bačiūnų gatvėje, prieš nepilnametę (gim. 2004 m.) smurtavo girtas patėvis, gimęs 1983 m.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad vyrui nustatytas sunkus, 3,42 prom., girtumas.

Taip pat iš Šiaulių apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus buvo gautas raštas, kad Šiauliuose prieš 1,5 metų mažamečiai vaikai, gimę 2018 m. ir 2017 m., yra patyrę fizinį smurtą nuo tėvo, gimusio 1980 m.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.