Meilės trikampis Mažeikiuose – vyrą nuo meilužės „gelbėjusios“ sugyventinė ir motina atsidūrė areštinėje

Savo sugyventinio meilužę pamokyti nusprendusi 36 metų mažeikiškė kaip reikiant prisivirė košės. Šią košę teks kabinti ir marčiai į pagalbą suskubusiai 59 metų to paties miesto gyventojai.

 Kad sugyventinis jai yra neištikimas, moteris sužinojo perskaičiusi jo telefone likusias intymias žinutes.  <br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
 Kad sugyventinis jai yra neištikimas, moteris sužinojo perskaičiusi jo telefone likusias intymias žinutes.  <br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 16, 2022, 8:36 AM, atnaujinta Sep 16, 2022, 8:52 AM

Abi moterys atsidūrė už grotų po to, kai meilės trikampio problemą pabandė išspręsti pagrobdamos joms brangaus žmogaus meilužę.

Telefono ragelyje – pagrobtos moters klyksmas

Rugpjūčio 25-osios popietę į telefono skambutį atsiliepusi Bendrojo pagalbos centro operatorė telefono ragelyje išgirdo klykiančios ir ją gelbėti maldaujančios moters balsą.

Moteris šaukė, kad yra pagrobta ir vežama automobiliu. Nespėjus išsiaiškinti, kur yra pagalbos besišaukianti moteris, pokalbis nutrūko.

Apie nerimą sukėlusį skambutį buvo iškart pranešta Šiaulių ir Telšių apskričių policijos Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnams. Dar kartą pokalbio įrašą perklausiusiems policininkams pavyko nugirsti žodžių: „Mažeikai“ ir „LIDL“ – nuotrupas.

Šios parduotuvės link buvo iškart pasiųstas mieste budėjęs patrulių ekipažas. Tačiau čia atskubėję pareigūnai nerado nieko, kam būtų reikėję pagalbos. Apklausti žmonės pareigūnams sakė nei parduotuvėje, nei šalia jos nieko įtartino nepastebėję.

Po kurio laiko pareigūnams vis dėlto pavyko susisiekti su skambinusiąja. Moteris pranešė, kad ji šiuo metu jau yra Laižuvos gatvėje.

Paspaudė pavojaus mygtuką

Į nurodytą vietą atvykę pareigūnai rado labai susijaudinusią moterį, kuri iš pradžių net negalėjo pasakyti, kas nutiko.

Kiek nusiraminusi moteris pasisakė esanti 23 metų mažeikiškė. Tądien ji buvo susitarusi susitikti su 31 metų pažįstamu vyru.

Tačiau atėjus į sutartą vietą, prie „Bilduko“ klubo, ji draugo nesutiko. Čia ją sugriebė ir į automobilį jėga įgrūdo dvi nepažįstamos moterys.

Pasak nukentėjusiosios, pagrobėjos grasino su ja susidoroti, ją smaugė, stengėsi užkimšti burną ir nosį.

Moteriai pavyko paspausti telefone pavojaus mygtuką ir tokiu būdu šaukiant bei prašant pagalbos pranešti apie pagrobimą.

Pagrasino paviešinti vaizdo įrašą

Pagrobėjos savo auką nuvežė į pamiškę.

Čia viena pagrobėja filmuodama savo mobiliuoju telefonu liepė pagrobtajai prisipažinti, kad ji mylėjosi su jos vyru.

Nufilmavusi „prisipažinimą“ pagrobėja pagrasino, jei bus kreiptasi į policiją, šis vaizdo įrašas bus išplatintas internete ir visi sužinos, kad nufilmuotoji yra laisvo elgesio moteris.

Nežinia kuo būtų pasibaigęs šis meilės trikampio peripetijų aiškinimasis, jei pagrobtai mažeikiškei nebūtų pavykę ištrūkti iš automobilio ir pabėgti nuo už ją vyresnių moterų.

Įtariamosios atsidūrė areštinėje

Pagrobėjų ieškoti ėmę Mažeikių rajono policijos pareigūnai jas surado netrukus.

Peržiūrėję gatvėse įrengtų vaizdo kamerų įrašus policininkai indentifikavo pagrobėjų automobilį, o pagal jo valstybinį numerį surado ir jo savininką.

Paaiškėjo, kad pagrobėjų naudotas automobilis „Audi A6“ priklauso į pasimatymą su jauna mažeikiške ateiti turėjusiam vyrui. Tiesa, pats vyras sakė į jokį pasimatymą eiti neketinęs ir automobiliu tą popietę nesinaudojęs.

Paaiškėjo, kad automobilį „Audi A6“ vairavo jo savininko sugyventinė, o kartu važiavo jo motina.

Sulaikytos ir į areštinę uždarytos mažeikiškės prisipažino norėjusios paauklėti moterį, kuri gundo ir vilioja svetimus vyrus.

Išdavė telefone likusios žinutės

Paaiškėjo, kad neištikimą vyrą išdavė jo nebenaudojamame mobiliojo ryšio telefone likęs susirašinėjimas intymiomis temomis su internetiniame pažinčių portale „Pagunda“ save pasivadinusia moterimi.

Perskaičiusi šiuos įrašus ir supratusi, kad jos trejais metais jaunesnis sugyventinis susirado meilužę, moteris nusprendė pamokyti vilioklę.

Apsimetusi vyru, mažeikiškė pakvietė sugyventinio meilužę į pasimatymą ir apie tai pranešė vyro motinai. Ši pasišovė važiuoti kartu ir „pamokyti laisvo elgesio moterį“.

Šios „pamokos“ pasekmės abiem „mokytojoms“ gali būti būti labai skaudžios.

Joms artimą žmogų nuo svetimoteriavimo „gelbėjusioms“ moterims pareikšti įtarimai dėl neteisėto laisvės atėmimo.

Už tokį nusikaltimą baudžiama areštu arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.