Uostamiestyje pareigūnams įkliuvo garbaus amžiaus klaipėdietė su kontrabandiniais rūkalais

Uostamiesčio pareigūnai nustatė garbaus amžiaus moterį, galimai prekiavusią kontrabandinėmis cigaretėmis.

 Uostamiestyje pareigūnams įkliuvo garbaus amžiaus klaipėdietė su kontrabandiniais rūkalais.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
 Uostamiestyje pareigūnams įkliuvo garbaus amžiaus klaipėdietė su kontrabandiniais rūkalais.<br> Klaipėdos apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2022, 12:02 PM

Antradienį Klaipėdos miesto PK pareigūnai, vykdydami tikslinę prevencinę priemonę, dėl galimos akcizinių prekių nelegalios apyvartos, apsilankė Klaipėdoje, Kretingos gatvėje esančiame bute, kuriame gyvena 1938 m. gimusi moteris.

Kaip praneša Klaipėdos apskrities VPK, ten pareigūnai rado ir paėmė 230 pakelių, galimai kontrabandinių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Dėl įvykio pradėta administracinio nusižengimo teisena dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo (išskyrus energinius produktus ir elektros energiją), laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo pažeidžiant nustatytą tvarką.

Garbaus amžiaus moteris dėl panašaus pobūdžio nusižengimų pareigūnams jau žinoma. Jai gresia bauda nuo 400 iki 1900 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.