Pasieniečiai sulaikė incidentą Kauno oro uoste sukėlusį mažeikiškį

Kauno oro uoste pasieniečiai sulaikė į Airiją ketinusį skristi ir chuliganiškai besielgusį neblaivų mažeikiškį. Jis necenzūriniais žodžiais keikė dokumentų patikros laukusius kitus keleivius, jiems grasino, buvo agresyvus.

Pasieniečiai sulaikė incidentą Kauno oro uoste sukėlusį mažeikiškį.<br> VSAT nuotr.
Pasieniečiai sulaikė incidentą Kauno oro uoste sukėlusį mažeikiškį.<br> VSAT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 3, 2022, 1:53 PM

Kaip praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT), antradienį Kauno oro uoste dirbę pasieniečiai gavo pranešimą apie incidentą išvykimo salėje. Tarp į Dubliną ketinusių skristi keleivių buvo, įtariama, neblaivus ir chuliganiškai besielgęs vyras. 32-ejų Mažeikių gyventojas necenzūriniais žodžiais keikė kitus keleivius, jiems grasino, kabinėjosi prie aplinkinių, triukšmavo, pažeidinėjo viešąją tvarką.

Pasieniečiams atskubėjus į incidento vietą sunkiai aplinkoje besiorientavęs vyras nevykdė VSAT pareigūnų reikalavimų ir ignoravo paliepimus nusiraminti. Dėl to pasieniečiai agresyvų keleivį sulaikė.

Mažeikiškis buvo atvesdintas į VSAT tarnybines patalpas ir vietoje skrydžio į Dubliną uždarytas į laikino sulaikymo kamerą. Čia jis reiškė savo nepasitenkinimą, garsiai šūkavo, su pasieniečiais bendravo pakeltu tonu bei elgėsi agresyviai.

Atlikus formalumus sulaikytąjį pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams, kurie tirs šį incidentą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.