Kauno pareigūnai sučiupo kurą ketinusius pavogti ilgapirščius

Kauno apskrities VPK Reagavimo valdybos pareigūnai ketvirtadienio naktį sulaikė galimai į svetimą kurą pasikėsinusius kauniečius.

 Kauno pareigūnai sučiupo kurą ketinusius pavogti ilgapirščius.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Kauno pareigūnai sučiupo kurą ketinusius pavogti ilgapirščius.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 10, 2022, 2:18 PM

Lapkričio 10 d. apie 02 val. gautas pranešimas, jog Kaune, V. Krėvės pr., įtartini asmenys sukiojasi aplink automobilius.

Kaip praneša Kauno apskrities VPK, atvykę pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Renault Espace“, kuriuo važiavo vairuotojas (g. 1985 m.) ir keleivis (g. 1979 m.). Atlikus dalinę automobilio apžiūrą, pareigūnai transporto priemonės bagažinėje rado paslėptą siurblį, sujungtą su žarna, kurios vienas galas buvo įvestas į kuro bako užpylimo angą.

Maža to, priekinėse vairuotojo duryse rastas draudžiamas daiktas – išskleidžiama teleskopinė lazda. Įvykio vietoje rasti penki automobiliai su išlaužtais ir atidarytais kuro bako dangteliais. Sulaikyti vyrai yra žinomi policijos pareigūnams.

Kauno apskrities VPK Dainavos policijos komisariato pareigūnai dėl vagystės, pasikėsinimo padaryti nusikalstamą veiką ir neteisėto disponavimo nešaunamuoju ginklu pradėjo ikiteisminius tyrimus pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d., 22 str. ir 258 str. 2 d.

Už tai gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.