Vidurdienį prekybos centre žmonės išvydo „striptizo erelio“ pasirodymą: paneigti bus neįmanoma – viską užfiksavo kameros

Du girti akmeniškiai siautėjo Naujojoje Akmenėje esančiame prekybos centre – grobė maistą, atsisakė už jį mokėti, įžeidinėjo. Galiausiai vienas vyriškis apnuogino lyties organą ir buvo sulaikytas.

Vilnius, policija, nuogas, tramdo, nuogalius, siautėja, sulaikymas, užpakalis, sėdynė, sėdmenys, sėdymoji<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Vilnius, policija, nuogas, tramdo, nuogalius, siautėja, sulaikymas, užpakalis, sėdynė, sėdmenys, sėdymoji<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2022, 5:57 AM

Svyrinėjantys vyriškiai Respublikos gatvėje esančioje prekybos tinklo parduotuvėje pasirodė antradienį prieš vidurdienį.

Abu atėjūnai griebė po mėsainį ir ėmė čia pat užkandžiauti. Kai parduotuvės darbuotojai pareikalavo sumokėti, girti veikėjai pašėlo – ėmė svaidytis grasinimais, pažėrė keiksmažodžių tiradą. Kliuvo ne tik pardavėjoms, bet ir jas užstojusiems pirkėjams.

Galiausiai vyresnysis atėjūnas nusileido kelnes ir ėmė rodyti lyties organą.

Iškviestas policijos patrulių ekipažas striptizo mėgėją sulaikė ir uždarė į areštinę. 32 metų akmeniškiui nustatytas sunkus girtumas (2,97 promilės). Jo 21 metų bendrininkas buvo įkaušęs mažiau – alkoholio matuoklis parodė 2,29 promilės.

Sugalvoti paaiškinimą ar neigti tokį poelgį bus neįmanoma, nes prekybos centro patalpose filmuojama. Be to, neprašytą striptizą matė ir darbuotojai, ir parduotuvės lankytojai.

Į areštinę patekęs vietinis chuliganas gerai pažįstamas šios parduotuvės darbuotojams ir policijos pareigūnams. Vien per pastaruosius 3 metus jis keliasdešimt kartų baustas administracine tvarka už vagystes, girto pasirodymą viešojoje vietoje. Ypač dažnai jis vagiliavo būtent šiame prekybos centre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.