Naktinėse Kauno gatvėse įtariamojo pareigūnai ieškojo su šunimis ir dronu

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai naktį iš ketvirtadienio į penktadienį sulaikė į svetimą katalizatorių pasikėsinusį vyrą.

Įtariamasis sučiuptas po valandą trukusios paieškos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Įtariamasis sučiuptas po valandą trukusios paieškos.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-12-30 14:27, atnaujinta 2022-12-30 14:32

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, gruodžio 30 d. apie 2 val. pranešėjas (gim. 1999 m.) pastebėjo ir informavo, jog Kaune, Taikos pr., vyras galimai kėsinasi pavogti katalizatorių nuo automobilio „Lexus“.

Įtariamasis iš įvykio vietos pasišalino, tačiau Kauno apskrities VPK Reagavimo valdybos pareigūnai pasitelkė pareigūnus su tarnybiniais šunimis bei droną.

Netoliese, Partizanų g., prie namo, apie 3 val. sulaikytas pranešėjo apibūdintas vyras (gim. 1992 m.). Policijos pareigūnams pasiteiravus sulaikytojo, ką jis čia veikia, vyras bendravo pakeltu tonu, elgėsi agresyviai ir keitė versijas. Sulaikytas vyras jau yra žinomas policijos pareigūnams už panašias nusikalstamas veikas.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai dėl pasikėsinimo padaryti nusikalstamą veiką ir dėl vagystės pradėjo ikiteisminį tyrimą. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.