Kauno pareigūnai aiškinasi, kas pavogė 800 eurų

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, kuomet gruodžio 23 d. apie 13.50 val. Kaune, K.Baršausko g., prekybos centre vyras iš svetimos striukės kišenės ištraukė 800 eurų grynųjų pinigų.

 Kauno policija gyventojų prašo informacijos apie šiuos vyrus.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Kauno policija gyventojų prašo informacijos apie šiuos vyrus.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 24, 2023, 12:20 PM, atnaujinta Jan 24, 2023, 12:22 PM

Kaip rašoma Kauno apskrities VPK pranešime, vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrus, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos vyrus, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities VPK miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 648 18 arba 112, arba el. paštu laura.rutaityte@policija.lt.

Kauno apskrities VPK miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.