Šilutės r. „Nissan“ vairuotojas pareigūnams įkliuvo prie vairo su telefonu: bandė išsisukti su kyšiu

Vis dar pasitaiko asmenų, kurie norėdami išvengti gresiančios administracinės atsakomybės, neteisėtu būdu bando papirkti policijos pareigūnus.

Kyšis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Kyšis.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2023, 1:59 PM

Tauragės apskrities VPK praneša, kad vasario 8 d. apie 14 val. 25 min. policijos pareigūnai užtikrindami viešąją tvarką ir eismo saugumą, Šilutės r., Juknaičių k., pastebėjo automobilio „Nissan X-Trail“ vairuotoją, besinaudojantį mobiliuoju telefonu.

59-erių pažeidėjas, siekdamas išvengti atsakomybės, už padarytą Kelių eismo taisyklių pažeidimą, pareigūnams pasiūlė 20-ies eurų kyšį.

Dėl bandymo papirkti pareigūnus, pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 str. 4 d. Vyrui gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Primename, kad pilietis, kuris neteisėtais veiksmais bando išvengti administracinės atsakomybės, nusikalsta dvigubai. Jis privalo atsakyti ne tik administracine tvarka, bet užsitraukia ir baudžiamąją atsakomybę. Bet koks grynųjų pinigų davimas policijos pareigūnui vertinamas kaip kyšis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.