Palangą šiurpina mįslingai pasirodantis vyras: užsimovęs pėdkelnes demonstruoja lyties organus

Palangos policijai nepavyksta sučiupti keisto vyriškio, kuris kurorto gatvėmis vaikšto apnuoginęs apatinę kūno dalį, pridengtą tik moteriškomis pėdkelnėmis.

Kelnių nedėvintis vyriškis Palangoje dažniausiai pasirodo rytais.<br>Nuotr. iš socialinių tinklų
Kelnių nedėvintis vyriškis Palangoje dažniausiai pasirodo rytais.<br>Nuotr. iš socialinių tinklų
Kelnių nedėvintis vyriškis Palangoje dažniausiai pasirodo rytais.<br>Nuotr. iš socialinių tinklų
Kelnių nedėvintis vyriškis Palangoje dažniausiai pasirodo rytais.<br>Nuotr. iš socialinių tinklų
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-05-13 18:02, atnaujinta 2023-05-13 19:49

„Visi patruliai yra įspėti, gatvėmis, kuriose pastebėtas šis keistuolis, dažniau pravažiuoja policijos ekipažai, tačiau savo lyties organus viešai demonstruojantis vyras mums taip ir neįkliūva“, – rankomis skėsčioja Palangos policijos komisariato viršininkas Algirdas Budginas.

Pareigūnas spėliojo, kad gal tai buvo vienkartinis vyriškio pasirodymas susilažinus: „Esu girdėjęs, kad stojant į kokį nors klubą reikia įvykdyti kokią nors ekscentrišką užduotį. Gal tai šis atvejis?“

Tačiau nepanašu, kad nuogalio viešas pasirodymas būtų vienkartinė akcija. Jis kurorte pastebėtas jau keletą kartų.

Pirmieji pranešimai apie vien moteriškas pėdkelnes mūvintį vyrą socialiniuose tinkluose pasirodė paskutinę balandžio savaitę.

Apie pusę aštuonių ryto pusamžis vyras kurorto centre vaikštinėjo stumdamas dviratį. Apniukusį rytą veidą jis buvo prisidengęs tamsiais akiniais ir kepure su snapeliu, ant kurios buvo užsitempęs striukės gobtuvą.

Jis vaikštinėjo Jūratės, Smilčių, Maironio gatvėmis, kurios supa Senąją gimnaziją. Vyras buvo pastebėtas S.Nėries gatvės pabaigoje, stoviniuojantis ant tiltelio per Rąžę. Su vyriškiu prasilenkusi moteris matė, kad po moteriškomis pėdkelnėmis jis nedėvi jokių trumpikių.

Pamatęs praeivius jis nevengia atsisukti į juos, bet tuo metu rankomis prisidengia veidą. Pavyzdžiui, gurkšnoja iš buteliuko. Pavaikštinėjęs apie valandą jis pradingsta.

Kartą pasirodęs su juodomis pėdkelnėmis, vėliau jis buvo pastebėtas mūvintis raudonos spalvos pėdkelnes.

Manoma, kad iškrypėlis siekia būti pastebėtas į pamokas rytais einančių gimnazisčių. Žmonės jį matė sėdintį ant suoliuko priešais gimnazijos langus.

Rytais jį dažniausiai matydavo senjorės, kurios išdrįsdavo tik vogčiomis nufotografuoti. Važiuojančio dviračiu jo niekas nėra matęs. Spėjama, kad jis su dviračiu išeina pasivaikščioti, kad kilus pavojui sėdęs ant jo galėtų greitai pasprukti.

Vien tik pasirodęs apsinuoginęs viešojoje vietoje jis pažeidžia viešąją tvarką ir gali būti nubaustas administracine bauda.

„Nežinome, iš kur jis ateina ir kur pradingsta, nes tame kvartale nėra vaizdo kamerų. Kita vertus, šios gatvės yra tankiai apgyvendintos. Jis vaikštinėja tokiu metu, kai gyventojai yra atsikėlę, eina į darbus. Nejaugi jo niekas negali sulaikyti arba vos tik pastebėjus informuoti policijos?

Nufotografuoti ir įkelti į socialinius tinklus spėjama, o paskambinti policijai – ne“, – žmonių elgesiu stebėjosi komisariato viršininkas A.Budginas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.