Smurtas prieš vaikus šokiruoja: smūgiai, patyčios ir net bandymai nutempti gatvėje

Policija pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl smurto prieš vaikus atvejų. Penktadienio vakarą Plungės pareigūnams buvo pranešta, jog apie 20 valandą S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje, gyvenamojo namo kieme, nepažįstamas vyras griebė už rankos ir bandė tempti 8 metų mergaitę. Užpuoliko užmačios nepavyko, pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

 Policija pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl šokiruojančių smurto prieš vaikus atvejų. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
 Policija pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl šokiruojančių smurto prieš vaikus atvejų. <br> A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2023, 10:54 AM, atnaujinta Jun 17, 2023, 10:57 AM

Birželio 8 dieną Šiaulių apskrities policija gavo vietos vaiko teisių apsaugos specialistų raštą, kad gegužės 29-ąją Pakruojyje, namuose, moteris (gim. 1974 m.), galimai smurtavo prieš nepilnametę (gim. 2007 m.). Baudžiamoji byla dėl šio atvejo iškelta penktadienį, patikslinus pranešimo aplinkybes.

Penktadienį Alytaus policijai vaiko teisių tarnyba pranešė, kad Talokių kaime (Alytaus r.) prieš nepilnametę (gim. 2007 m.) smurtavo vyras (gim. 1975 m.). Įtariamasis sulaikytas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.