Nyderlanduose pasiėmusi žirgams vežti skirtą autobusuką, lenkė Vilniuje taip ir nepasirodė – paskelbta paieška Automobilis visiškai naujas ir brangus

Vilniaus policija pradėjo tyrimą ir aiškinasi, kas nutiko Lenkijos pilietei, kuri Nyderlanduose pasiėmė vilnietiškos įmonės mikroautobusiuką, skirtą žirgams vežioti ir pradingo.

 Policija, žirgas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Policija, žirgas.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 19, 2023, 8:58 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, birželio 18 d. apie 16 val. 05 min. į Vilniaus apskrities VPK atėjo vienos sostinės bendrovės atstovė, kuri pasakojo ieškanti Lenkijos pilietės, dingusios kartu su įmonės autobusiuku.

Pasak įmonės atstovės, birželio 17 d. apie 9 val. Nyderlanduose, įmonės darbuotoja (gim. 1997 m.) galimai pasisavino įmonės automobilį „Renault Master Horsebox“ (pagamintas 2023 m.).

Šis mikroautobusas yra specialiai pritaikytas vežioti žirgams. 

Nuostolis – 80 000 eurų.

Policija kol kas neskuba pradėti ikiteisminio tyrimo. Buvo paskelbta autobusiuko ir įmonės darbuotojos paieška, surinkta medžiaga dėl galimo turto pasisavinimo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas pasisavino jam patikėtą ar jo žinioje buvusį labai didelės vertės svetimą turtą ar turtinę teisę arba didelės mokslinės, istorinės ar kultūrinės reikšmės turinčias vertybes, baudžiamas bauda arba laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.