Kauno policija įvykdė sėkmingą operaciją Vilniuje – šturmavo patalpas, sulaikyti 5 narkotikus internetu platinę įtariamieji

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, tirdami narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimą elektroninėje erdvėje, nustatė labai didelio kiekio kvaišalų gabenimo kontrabandos į Lietuvą mechanizmą ir sustabdė jų patekimą į rinką.

 Policija.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
 Policija.<br> Kauno apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kauno apskrities VPK

Aug 2, 2023, 10:51 AM

Liepos mėnesio antroje pusėje Vilniuje buvo sulaikyti penki asmenys, kurie įtariami disponavimu labai dideliu kiekiu narkotinių ir psichotropinių medžiagų bei jų kontrabanda.

Įtariama, kad grupuotės nariai buvo pasiskirstę įvairiais vaidmenimis. Keturi iš penkių įtariamųjų – gerai žinomi policijos pareigūnams, anksčiau teisti už panašią nusikalstamą veiką – disponavimą narkotinėmis medžiagomis bei nusikaltimus nuosavybei. Vienas iš sulaikytųjų yra nuteistas laisvės atėmimo bausme, tačiau slapstėsi nuo jos vykdymo.

Tyrimo metu nustatytos patalpos Vilniuje, kuriose ir slapstėsi ieškomas įtariamasis.

Sulaikymo operacijų metu, talkinant Vilniaus apskrities VPK Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos ir Vilniaus apskrities VPK Specialiosios parengties skyriaus pareigūnams, išimtas labai didelis kiekis galimai sintetinių narkotinių medžiagų.

Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl šešių nusikalstamų veikų. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo 8 iki 15 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.