Girtas vyriškis peiliu sužalojo tris žmones

Klaipėdos policijos pareigūnai sučiupo girtą 25 metų vyriškį, kuris įtariamas peiliu sužalojęs net tris žmones. Įtariamasis uždarytas į uostamiesčio areštinę.

Policija sulaikė įkaušusį įtariamąjį, o trys peiliu sužaloti žmonės nugabenti į uostamiesčio ligoninę.<br>R.Vilkelio nuotr.
Policija sulaikė įkaušusį įtariamąjį, o trys peiliu sužaloti žmonės nugabenti į uostamiesčio ligoninę.<br>R.Vilkelio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2023, 9:12 AM, atnaujinta Aug 19, 2023, 9:16 AM

Nelaimė įvyko penktadienio vėlų vakarą netoli Gargždų esančiame Kvietinių kaime. Iš pradžių jaunuolių kompanijoje įsižiebė konfliktas, kuris peraugo į kruviną dramą, nes įniršęs 25 metų vyras ėmė švaistytis peiliu.

Medikų pagalbos prireikė dviem 25 ir 36 metų vyriškiams bei 31 metų moteriai. Visi trys dėl sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Įtariamasis buvo apsvaigęs nuo alkoholio. Jam nustatytas vidutinis girtumas (1,73 promilės).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Už šį nusikaltimą baudžiama laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki 3 metų.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.