Pastaruoju metu išgarsėjusiame Kenos kaime vyrui peiliu perrėžtas kaklas

Vilniaus medikai gelbėjo vyrą, kuriam kol kas nenustatytas nusikaltėlis peiliu sužalojo kaklą. Incidentas įvyko pastaruoju metu išgarsėjusiame Kenos kaime, per kurį radę landą į Europos Sąjungą atvyksta Rusijos piliečiai.

 Peilis, Kenos geležinkelio stotis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
 Peilis, Kenos geležinkelio stotis.<br> Lrytas.lt fotokoliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2023, 9:34 AM, atnaujinta Sep 28, 2023, 9:35 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, rugsėjo 27 d. apie 16 val. 55 min. Vilniaus r., Kenos kaime, gatvėje, konflikto metu, kol kas nenustatytas nusikaltėlis sužalojo vyrą (gim. 1987 m.).

Suteikus medicinos pagalbą, nukentėjęs vyriškis gydomas ambulatoriškai.

Pirminiais duomenimis, incidentas įvyko gatvėje greta parduotuvės „Aibė“. Nenustatytas vyras kilus konfliktui peiliu sužalojo kaklą savo oponentui ir sėdęs į automobilį „Volvo“ nuvažiavo Vilniaus link. 

Nukentėjęs vyriškis išvežtas į Vilniaus ligoninę, kur jam buvo suteikta pagalba. Tuo tarpu jį sužalojusio nusikaltėlio ieško policija.

Kenos kaimas pastaruoju metu išgarsėjo dėl čia masiškai traukinį Maskva-Kaliningradas paliekančių rusų. Traukiniui sustojus Kenoje, jie tiesiog išlipa iš jo, važiuoja iki Vilniaus, o tada jau laisvai keliauja po Europą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Baudžiamasis kodeksas numato, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.