Akmenės rajone bandyta paveikti 13-metę nusikaltimo auką: mergaitė turėjo sakyti pareigūnams, kad nieko nebuvo

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai penktadienį pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl poveikio mažametei, kurią, kaip įtariama, jos aplinkos žmonės įkalbinėjo duoti melagingus parodymus baudžiamojoje byloje.

Policija iškėlė bylą dėl poveikio baudžiamojoje byloje nukentėjusiąja pripažintai 13 metų mergaitei. <br>A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Policija iškėlė bylą dėl poveikio baudžiamojoje byloje nukentėjusiąja pripažintai 13 metų mergaitei. <br>A. Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-30 09:48, atnaujinta 2023-09-30 09:58

Policija iš pradžių gavo vaiko teisių apsaugos specialistų raštą, kuriame tvirtinama, kad Akmenės rajono gyventojai, 35 metų moteris ir 17 metų vaikinas darė poveikį 13 metų mergaitei, kuri baudžiamojoje byloje yra pripažinta nukentėjusiąja.

Išaiškinę įvykio aplinkybes, pareigūnai nusprendė, jog yra pagrindas iškelti bylą bandymo palenkti paauglę.

Portalo lrytas.lt duomenimis, ji buvo įkalbinėjama atsiimti kaltinimus savo skriaudiko atžvilgiu, sakyti pareigūnams, kad prieš ją nebuvo įvykdytas nusikaltimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.