Daugiabučio kieme vyras puolė daužyti pravažiuojantį automobilį – vairuotojas gynėsi šūviais

Vilniaus policija aiškinasi keistą incidentą, kuomet daugiabučių kieme vyras užpuolė pravažiuojantį automobilį. Automobilio vairuotojas gynėsi šūviais iš dujinio pistoleto.

Pistoletas.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Pistoletas.<br>G.Gedminaitės asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 8, 2024, 10:11 AM

Kaip pranešė Vilniaus apskrities VPK, sausio 7 d. apie 17 val. Vilniuje, Algimanto Petro Kavoliuko g., namo kieme, vyrui (gim. 1986 m.) vairuojant automobilį „Subaru Outback“, girtas nepažįstamas pėsčiasis trenkė kumščiu į automobilio kapotą.

Pranešėjui išlipus, girtas pėsčiasis vyrą užpuolė, tad šis gindamasis įspėjo, kad bus panaudotas ginklas. Tačiau užpuolikas nepaisė įspėjimo ir bandė vairuotojui trenkti. 

Automobilio vairuotojas panaudojo ginklą ir vienąkart iššovė iš dujinio pistoleto. Per incidentą užpuolikas buvo sužalotas.

Automobilį užpuolęs vyras (gim. 1984 m.), suteikus medicinos pagalbą ligoninėje, gydomas ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Baudžiamasis kodeksas nurodo, kad tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.