Tranzitiniame traukinyje girtas baltarusis priekabiavo prie palydovės, traukinio viršininkas keleivį sumušė Konfliktą rusų traukinyje sprendė Lietuvos pareigūnai

Lietuvos pareigūnai aiškinosi tranzitiniame rusų traukinyje, vykusiame maršrutu Kaliningradas-Sankt Peterburgas, kilusį konfliktą per kurį traukinio viršininkas sumušė keleivį dėl to, kad šis priekabiavo prie palydovės. Girtam keleiviui pradėjus konfliktuoti su mūsų šalies pareigūnais ir medikais, vyras įsodintas atgal į traukinį ir išlydėtas į Baltarusiją. 

 Policija, greitoji pagalba.<br> T.Bauro nuotr.
 Policija, greitoji pagalba.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-01-27 09:16, atnaujinta 2024-01-27 10:48

Kaip pranešė Policijos departamentas, sausio 26 d. apie 22 val. 13 min. Vilniaus apskrities VPK gavo Kenos geležinkelio stoties budėtojo pranešimą, kad į stotį apie 1 val. atvyks tranzitinis traukinys, važiuojantis maršrutu Kaliningradas-Sankt Peterburgas.

Pasak gauto pranešimo, traukinyje yra sumuštas vyras.

Traukiniui atvykus ir aiškinantis įvykio aplinkybes nustatyta, kad girtam (1,09 prom.) vyrui (gim. 1975 m.) traukinyje ties Kybartų stotimi traukinio viršininkas ranka sudavė į veidą už tai, kad nukentėjusysis pats konfliktavo bei priekabiavo prie traukinio palydovės.

Greitosios pagalbos medikams apžiūrėjus Baltarusijos pilietį, kuris sumuštas pravažiavo visą Lietuvą, buvo priimtas sprendimas jį nugabenti į Vilniaus ligoninę. Tačiau vyriškis staiga pats pradėjo konfliktuoti su mūsų šalies pareigūnais bei medikais. Vykti į ligoninę jis griežtai atsisakė.

Vyras buvo įsodintas atgal į traukinį ir išlydėtas į Baltarusiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.