Tauragės rajone vėtra nuvertė tvartą, kuriame buvo žmonių

Galinga vėtra Tauragės rajone, vienkiemyje ties Gaudaičių kaimu, nuvertė tvartą. Tuo metu viduje buvo ūkininkas su paaugle dukra. Jie nenukentėjo ir sveiki išlindo iš griuvėsių.

Tauragės rajone vėtra nugriovė tvartą, kuriame buvo žmonių.<br>R. Žalgevičius
Tauragės rajone vėtra nugriovė tvartą, kuriame buvo žmonių.<br>R. Žalgevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Rolandas Žalgevičius

Jul 11, 2012, 10:52 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 6:33 AM

Vėtra Tauragės rajone buvo galinga - ne tik stipriai lijo, žaibavo, krito kruša, bet ir kilęs stiprus vėjas siautė su tokia jėga, kad nebeatlaikė ne tik medžiai, bet ir pastatai. Stichija atslinko nuo Pagėgių pusės. Ten taip pat stipriai žaibavo, bet audra nekilo.

Nenurimęs vėjo šuoras pasiekė Žygaičius. Čia lūžo ir virto medžiai, kurie nutraukė elektros laidus. Audros padarinius šalina elektrikai ir ugniagesiai.

Pirmadienio ryta vėtra nusiaubė ir Šalčininkų apylinkes - stiprus vėjas ir liūtis plėšė stogus, daužė langus, vartė medžius ir nutraukė elektros laidus. Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai girdėjo, kaip į langus barbena kruša, o po audros išėję į lauką nustėro išvydę, kad penki policijos garažai liko be stogų, ledo gabalėliai tarsi automatu sušaudė plastikinę apdailą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.