Vilniaus centre į smegduobę įgrimzdo du automobiliai

Sekmadienį Vilniaus M. K. Čiurliono gatvės namo kieme į atsivėrusią smegduobę įgrimzdo du lengvieji automobiliai – „Toyota" ir „Suzuki".  Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Vilniaus namo kieme į smegduobę įkrito du automobiliai.<br>D. Umbrasas
Vilniaus namo kieme į smegduobę įkrito du automobiliai.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Gabrielė Pečkaitytė

2012-08-19 20:05, atnaujinta 2018-03-17 07:14

Informacija apie incidentą M. K. Čiurliono g. 7/1 bendruoju pagalbos telefonu gauta prieš 7 val. ryto. 8 val. 30 min. čia dirbo policijos tyrėjas, automobilių savininkai laukė, kada pasirodys jų automobilius iškelsiantys gaisrininkai. Šie atvykę įvertino, kad automobiliams ištraukti prireiks krano.

„Ryte galvojau, kad reikia patraukti automobilį. Žiūriu, ką jau čia trauksi, pusė mašinos duobėje", – sekmadienio rytą lrytas.lt sakė vieno  smegduobėje įstrigusių automobilių „Suzuki" savininkas Leonas Feliksas Plaušinaitis.

Vyras pasakojo, kad šio namo kieme jau seniai buvo grėsmė, kad atsivers smegduobė, mat žemė dubo jau ne kartą. „Atvažiuodavo vis kas nors, palygindavo, paasfaltuodavo...." – pasakojo L. F. Plaušinaitis.

Vyras tvirtino, kad senuose lenkiškuose žemėlapiuose  buvo pažymėta, kad šioje vietoje būta vandens kanalų. Tačiau rusiškuose bei lietuviškuose dokumentuose tokių žymių jau nelikę.

Tiesa, L. F. Plaušinaitis tikino kol kas negalvojantis kam nors reikšti pretenzijų: „Pirmiausia reikia palaukti, kol automobilį ištrauks. Bet sekmadienis, įtariu, niekas pernelyg neskubės."

Abu automobiliai buvo ištraukti apie 14 val.

Šiais metais Vilniuje tai jau ne pirmas kartas, kai į smegduobę įkrinta automobilis. Liepos mėnesį  lietui išplovus gruntą, keturių metrų gylio ir penkių metrų pločio smegduobė po automobilio „Citroen” ratais atsivėrė Šilo ir V.Grybo gatvių sankryžoje Antakalnio rajone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.