Panevėžio rajono gyventojo mirtis tykojo grūdų sandėlyje

Sekmadienio vakare Paliūniškio kaime (Panevėžio r.) sandėlyje grūdų transporteris mirtinai sužalojo 39 metų vietos gyventoją Valdą P. Ūkininkas, kurio sandėlyje įvyko nelaimė, tvirtina, kad kaimynas pas jį nedirbo, ten atsidūrė atsitiktinai. Kaip buvo iš tikrųjų, aiškinasi Valstybinės darbo inspekcijos pareigūnai.

Nelaimė įvyko į sandėlį pilant grūdus<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Nelaimė įvyko į sandėlį pilant grūdus<br>V. Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Aug 20, 2012, 12:39 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:59 AM

Nelaimė Paliūniškio kaime esančiame vietos ūkininko Andriaus S. sandėlyje įvyko vėlų sekmadienio vakarą, apie 22 val. 30 min.. Dabar pati javapjūtė, žemdirbiai dirba iki vėlumos.

Kaip pareigūnams sakė sandėlio savininkas, tuo metu transporteriu į sandėlį buvo pilami grūdai. Būdamas pastato viduje Andrius S. pastebėjo, kad kažkodėl sustojo transporteris. Nuėjęs pasižiūrėti, jis pamatė sukniubusį Valdą P. Jo ranką buvo įtraukęs transporterio velėnas.

Iškviesti greitosios pagalbos medikai niekuo paliūniškiečiui padėti nebegalėjo – jis jau buvo miręs.

Dėl šio įvykio tyrimą atlieka ne tik Panevėžio rajono policijos, bet ir Valstybinės darbo inspekcijos Panevėžio skyriaus pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, ūkininkas, kurio valdose įvyko nelaimė, tvirtina, kad kaiminystėje gyvenantis Valdas P. jam nedirbo, į sandėlį pateko atsitiktinai. Kaip yra iš tikrųjų, turės išsiaiškinti darbo inspekcijos pareigūnai. Ar vyriškis nelaimės metu buvo blaivus, paaiškės atlikus ekspertizę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.