Vadeliotojas su arkliu žuvo po vilkiko ratais (papildyta)

Iš tamsos kelyje priešais vilkiką išniręs arklio traukiamas vežimas tapo skaudžios nelaimės priežastimi. Po sunkiasvorės mašinos ratais žuvo ir vadeliotojas, ir arklys.

Arklio traukiamas vežimas susidūrė su vilkiku.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Arklio traukiamas vežimas susidūrė su vilkiku.<br>V. Balkūno nuotrauka iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Dec 9, 2012, 12:31 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 6:37 PM

Tragiška avarija įvyko šeštadienio vakarą, apie 18 valandą, Kupiškio rajone, netoli Subačiaus miestelio. 64 – erių vilkiko „Volvo FHR“ vairuotojas pamatė, kad iš priešingos eismo juostos tiesiai priešais jo mašiną pasuko pakinkytas arklys.

Susidūrimo išvengti nepavyko. Po sunkiasvore mašina palindęs medinis vežimas virto šipuliais. Nelaimės metu žuvo 62 – jų vadeliotojas Antanas Š. ir vežimą traukęs arklys.

Kodėl gyvulys pasuko į priešpriešinę eismo juostą – galima tik spėlioti. Greičiausiai arklys pasibaidė. Neatmetama, kad vadeliotojas galėjo užmigti, o arklys pasuko, kaip įprasta, namų link.

Nelaimė įvyko netoli žuvusiojo namų. Antanas Š. Su žmona gyveno šalia Subačiaus esančiame Dvariškių kaime. Po susidūrimo smarkiai apgadintas ir vilkikas. Mašina su puspriekabe nebegalėjo tęsti suplanuotos kelionės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.