Iš smarkiai sumaitoto automobilio išlipęs vairuotojas - be įbrėžimo

Nulaužti du pakelės stulpai, su šaknimis išrauta liepa ir

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

May 13, 2013, 11:52 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:07 PM

Avariją ir jos pasekmes mačiusieji negalėjo patikėti, kad sumaitoto automobilio vairuotojas yra ne tik gyvas, tačiau nepatyrė jokių rimtų sužalojimų.

Avarija įvyko sekmadienį po pietų Biržų rajone esančiame Pabiržės miestelyje. Pagrindine gatve nuo biržų į Panevėžio pusę vairavęs tėvui priklausantį automobilį „Volvo V70“, Karolis K. staiga pamatė iš šalutinio kelio išsukančią kitą mašiną.

Bandydamas išvengti susidūrimo, Karolis K. pasuko vairą. Įtariama, kad „Volvo V70“ greitis buvo didesnis, nei toje vietoje leistinas 50 kilometrų per valandą.

Nevaldomas automobilis nulaužė kelio ženklą, du elektros stulpus, išrovė su šaknimis šalia kelio augusią liepą.

Apie 14 valandą ugniagesiai gavo pranešimą, kad Pabiržėje po avarijos mašinoje yra prispaustas žmogus. Nuvažiavę gelbėtojai iš aukštyn ratais gulinčio automobilio per šoninių durelių langą ištraukė vairuotoją.

Šis greitosios pagalbos medikams sakė, kad jam nieko neskauda. Medikai apžiūrėję sumaitoto automobilio vairuotoją, rimtų sužalojimų nenustatė.

Karolis K., vaikštinėdamas aplink metalo laužu virtusį tėvo automobilį kartojo, kad viskas įvyko žaibiškai, per kelias sekundes.

Dėl nuverstų stulpų ir sutraukytų laidų į Pabiržę atskubėjo ir LESTO avarinės tarnybos specialistai. Atkurdami elektros tiekimą, jie dirbo iki vakaro

Sekmadienį avariją patyręs biržietis pirmadienį kreipėsi į medikus. Nuspręsta vaikiną paguldyti į ligoninę stebėjimui. Kol kas jam diagnozuotas lengvas galvos smegenų sukrėtimas. Be to dūžtantys stiklai apibraižė vairuotoją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.