Rokiškyje kilus gaisrui daugiabutyje, evakuoti 24 gyventojai

Antradienio naktį Rokiškyje įsiplieskė gaisras. Užsiliepsnojus Taikos gatvės 19-ojo namo ketvirtojo aukšto butui, ugniagesiams teko iš buvusio bendrabučio evakuoti 24 žmones. Įtariama, kad gaisras kilo dėl kompiuterio gedimo. 

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Jun 18, 2013, 10:43 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:27 AM

Gaisras šiuo metu renovuojamame penkiaaukštyje pastebėtas netrukus po vidurnakčio, 0 val. 30 min. Bendruoju pagalbos telefonu paskambinę žmonės pranešė, kad Taikos gatvės 19-me name dega butas 5-me aukšte, jame gali būti žmonių.

Tačiau nuvykę ugniagesiai pamatė, kad liepsnoja 4-me aukšte esantis butas. Patekę į vidų, ugniagesiai žmonių jame nerado. Vėliau paaiškėjo, kad buto šeimininkės nepilnametė dukra tuo metu buvo išėjusi. Kadangi laiptinė skendėjo dūmuose, ugniagesiai evakavo gyventojus. Iš viso buvo evakuoti 24 žmonės.

Gelbėtojai ugnį sutramdė maždaug per valandą. Išdegė 16 kv. metrų kambarys, išdužo langai, aprūko gretimo kambario sienos ir lubos, apdegė koridoriaus durys.

Pirminiais duomenimis, gaisras galėjo kilti dėl kompiuterio gedimo. Buto šeimininkės dukra tą vakarą įjungė kompiuterį, o pati išėjo pas kaimynus. Tuo metu ir įsiplieskė ugnis. Gaisro židinys buvo toje vietoje, kur stovi kompiuteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.