Aiškėja kauniečio studento dingimo paslaptis

Spalio 26-ąją paslaptingai dingęs Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) 2-ojo kurso studentas 20 metų Evaldas Jagminas gali būti išvykęs į užsienį – tai nustatė jaunuolio paiešką pradėję Kauno policijos pareigūnai.

Dingęs studentas E.Jagminas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Dingęs studentas E.Jagminas.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Nov 6, 2013, 6:20 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:32 PM

Vaikinas iš namų išėjo spalio 26-ąją, po trijų dienų dar susirašinėjo SMS žinutėmis su tame pačiame universitete studijuojančia drauge, tačiau vėliau jis tartum išnyko.

„Sūnus iš namų išėjo taip, kaip stovi – pasiėmė tik telefoną ir planšetinį kompiuterį. Drabužiai ir kiti daiktai liko nepaliesti“, — portalui lrytas.lt pasakojo Naujojoje Akmenėje gyvenanti studento motina Vita Jagminienė.

Ji daugybę kartų skambino sūnui mobiliojo ryšio telefonu, tačiau jis nuolat rodo užėmimą.

Policijos pareigūnai apklausė gausybę E.Jagmino pažįstamų, patikrino galimas jo buvimo vietas, mobiliojo ryšio telefono skambučių istoriją. Nustatyta, kad jaunuolis dar spalio 26-ąją nusipirko autobuso bilietą kelionei į Berlyną.

„Tikėtina, kad jis šiuo metu yra Vokietijoje, tačiau kontaktų su vaikinu neturėjome“, - kalbėjo paieškoje dalyvaujantis pareigūnas. Šią versiją buvo pateikusi ir dingusiojo motina.

Nors sūnus apie tokius planus draugams ir artimiesiems nebuvo užsiminęs, jis iš bankomato pasiėmė 1500 litų.

Spalio 29-ąją E.Jagminas susirašinėjo SMS žinutėmis su drauge. Mergina nusiuntė žinutę, tačiau atsakymo nesulaukė, o vėliau E.Jagminas nebeatsiliepė. Studentė tikino, kad jiedu nesusipyko ir susirašinėdami nieko svarbaus neaptarinėjo.

Pasak V.Jagminienės, nėra taip buvę, kad sūnus dingtų kelioms dienoms niekam nieko nepasakęs. Jis beveik nevartoja alkoholinių gėrimų, gerai mokosi, nuolat sportuoja.

Išskirtinis E.Jagmino požymis – vaikino ūgis, siekiantis 2 metrus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.