Dingusio studento pėdsakai – jau Prancūzijoje

Spalio 26-ąją paslaptingai dingęs Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) 2-ojo kurso studentas 20 metų Evaldas Jagminas gali būti Prancūzijoje, tačiau nei policijos pareigūnams, nei artimiesiems lig šiol nepavyko su juo užmegzti kontaktų.

Dingęs 20 metų Evaldas Jagminas gali būti Prancūzijoje.<br>Nuotr. iš archyvo
Dingęs 20 metų Evaldas Jagminas gali būti Prancūzijoje.<br>Nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

2013-11-11 17:43, atnaujinta 2018-02-20 11:01

Tuo tarpu jaunuolio artimieji tvirtina iš tyrėjų gaunantys labai prieštaringos informacijos, kada ir kurioje vietoje pastarąjį kartą veikė E.Jagmino mobiliojo ryšio telefonas.

Pagal naujausius duomenis, telefonas veikė iki lapkričio 8-osios, o signalas sklido iš Prancūzijos.

„Nustatyta, kad studento telefonas kurį laiką tikrai veikė užsienyje, tačiau tai nereiškia, kad prietaisas yra ieškomo žmogaus rankose“, - kalbėjo Kauno apylinkės prokuroras Andrejus Klimaševskis.

Prokuroras tikina neturįs vienos išskirtinės versijos, kas nutiko jaunuoliui ir ką jis sumąstė.

Vaikinas iš namų išėjo spalio 26-ąją, po trijų dienų dar susirašinėjo SMS žinutėmis su tame pačiame universitete studijuojančia drauge, tačiau vėliau jis tartum išnyko.

„Sūnus iš namų išėjo taip, kaip stovi - pasiėmė tik telefoną ir planšetinį kompiuterį.

Drabužiai ir kiti daiktai liko nepaliesti“, - portalui lrytas.lt anksčiau pasakojo Naujojoje Akmenėje gyvenanti studento motina Vita Jagminienė. Studentas kartu su draugu gyveno nuomojamame bute, esančiame Benediktinių gatvėje, o apie planus išvykti į užsienį niekada nekalbėjo.

Dingusiojo motina daugybę kartų skambino sūnui mobiliojo ryšio telefonu, tačiau jis arba išjungtas, arba girdėti užėmimo signalas.

Tyrėjai išsiaiškino, kad jaunuolis spalio 26-ąją nusipirko autobuso bilietą kelionei į Berlyną, tačiau lig šiol neturi patvirtinimo, ar jis tikrai įsėdo į maršrutu Ryga-Kelnas vykusį autobusą. Kiek anksčiau E.Jagminas iš banko kortelės paėmė 1500 litų.

Pasak V.Jagminienės, nėra taip buvę, kad sūnus dingtų kelioms dienoms niekam nieko nepasakęs. Jis beveik nevartoja alkoholinių gėrimų, gerai mokosi, nuolat sportuoja.

Išskirtinis E.Jagmino požymis - vaikino ūgis, siekiantis 2 metrus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.