Iš dingusio studento E.Jagmino atskriejo laiškas

Spalio 26-ąją paslaptingai dingęs Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) 2-ojo kurso studentas 20 metų Evaldas Jagminas atsiuntė laišką artimiesiems. Vaikinas juos ramina esąs gyvas ir sveikas.

E.Jagmino laiškas atsiųstas iš Prancūzijos.<br>„Facebook" nuotr.
E.Jagmino laiškas atsiųstas iš Prancūzijos.<br>„Facebook" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Nov 27, 2013, 5:03 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:03 AM

Tuo tarpu jaunuolio ieškantys pareigūnai tvirtina mėginantys užmegzti su juo kontaktą socialiniame tinkle, tačiau kol kas nesėkmingai.

Naujojoje Akmenėje gyvenanti studento motina Vita Jagminienė patvirtino gavusi paprastą popierinį laišką. Sprendžiant pagal spaudą, jis išsiųstas iš Prancūzijos.

Rašantis žmogus prisistato Evaldu, o braižas išties labai panašus į dingusiojo. V.Jagminienę šiek tiek nustebino tik laiško turinys, mat kai kurie teiginiai nebūdingi sūnui.

Moteris tvirtino nenorinti plačiau komentuoti laiško turinio ir netrukus ketina jį perduoti teisėsaugai.

Pasak mėnesį nežinioje gyvenančios V.Jagminienės, anksčiau sūnus be žinios nėra pradingęs net porai dienų. Jis beveik nevartoja alkoholinių gėrimų, gerai mokosi, nuolat sportuoja.

Vaikinas iš nuomojamo būsto Kaune išėjo spalio 26-ąją. Tai įvyko netrukus po to, kai E.Jagminas neteko valstybės finansuojamos vietos LSMU Veterinarijos akademijoje. Ši aplinkybė galėjo paskatinti imtis didelių pokyčių.

Po trijų dienų jis dar susirašinėjo SMS žinutėmis su tame pačiame universitete studijuojančia drauge, tačiau vėliau vaikinas tartum išnyko.

Išvykdamas studentas iš bankomato pasiėmė 1500 litų, taip pat planšetinį kompiuterį ir telefoną. Dingusiojo motina daugybę kartų skambino sūnui mobiliojo ryšio telefonu, tačiau jis arba išjungtas, arba girdėti užėmimo signalas. Tolimiausias taškas, kuriame veikė E.Jagmino telefonas, — Prancūzija.

Tyrėjai išsiaiškino, kad jaunuolis spalio 26-ąją nusipirko autobuso bilietą kelionei į Berlyną ir įlipo į autobusą, vykstantį iš Rygos į Kelną. Tai patvirtino vaizdo įrašai, kuriuose gerai matyti maždaug 2 metrų ūgio jaunuolis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas