Pižama vilkėjęs 60-metis Jiezne išėjo iš ligoninės ir dingo

Prienų rajone trečiadienį nutikusi istorija norom nenorom verčia prisiminti populiarų Jono Jonassono romaną „Šimtametis, kuris išlipo pro langą ir dingo“. Romano siužetą ir lietuvišką istoriją skiria tai, kad iš Jiezno ligoninės vilkėdamas pižama ir avėdamas šlepetėmis dingo 40 metų jaunesnis vyras, o ir surastas jis buvo gana greitai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2014, 5:15 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:04 PM

Kaip pranešė Alytaus apskrities VPK, trečiadienį apie 7 val. Prienų rajono policijos komisariate gautas Jiezno palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninės darbuotojos pranešimas, kad apie 6 val. medikai pasigedo čia besigydančio J.J. (gim. 1953 m.)

Medikai policijai pranešė, kad ligonis nesiorientuoja aplinkoje. Susirūpinimą kėlė ir tai, kad spaudžiant žvarbiam šaltukui, J.J. avėjo tik šlepetes, mūvėjo pižamines kelnes ir dėvėjo striukę.

Į įvykio vietą nedelsdami išvyko Prienų r. Viešosios policijos skyriaus operatyvaus valdymo grupės vyresnioji specialistė Vaida Aleksynaitė ir patrulių būrio vyresnysis patrulis Vytautas Rasimavičius. Teisėsaugininkai iškart pradėjo paiešką Prienų rajone, Dukurnonių kaimo apylinkėse.

Po kurį laiką trukusios dingusio vyro paieškos pareigūnai nusprendė paklydėlio ieškoti brolio A.J., gyvenančio tame pačiame kaime, namuose. Netrukus dingęs vyras buvo rastas ir saugiai pristatytas atgal į Jiezno palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.