Pabradėje užsiliepsnojo buvęs sovietinis angaras

Sekmadienį prieš vidurdienį užsiliepsnojo Pabradėje esantis buvęs sovietinis angaras. Į įvykį buvo išsiųstos net keturios ugniagesių cisternos. Atvykus, gaisras buvo greitai užgesintas. Kadangi pastatas apleistas ir labai didelis, viduje buvo nemažai šiukšlių. Jas galėjo uždegti ten nakvojantys benamiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-02 12:18, atnaujinta 2018-02-16 19:46

Sekmadienio rytą buvo pranešta ir apie gaisrą Kėdainiuose. Atvira liepsna degė gyvenamasis namas. Nors ugnis lokalizuota buvo per 20 minučių, ugniagesiai įvykio vietoje dirbo net šešias valandas – nuo 4 val. ryto iki 10 valandos. Žmonės šio įvykio metu nenukentėjo, tačiau sudegė pastato stogas, smarkiai apdegė namo vidus ir sienos.

Ugniagesiai atkreipė dėmesį, kad šį savaitgalį užfiksuota mažiau gaisrų. Tai galėjo lemti truputį atšilę orai.

Didžiausias gaisrų skaičius buvo užfiksuotas penktadienį. Tą parą gauta dvigubai daugiau pranešimų apie gaisrus nei įprastą dieną. Ugniagesių teigimu, paprastai gaunama apie 30 iškvietimų, tačiau tą dieną buvo net 69 pranešimai apie gaisrus.

Dauguma iškvietimų smulkūs ir susiję su šildymu – pranešama apie užsidegusią stogo dangą šalia kamino, netvarkingas krosnis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.