Girtą traktorininką rado šalia sumaitoto traktoriaus

Šeštadienį Pasvalio rajone nuo skardžio nulėkęs traktorius virto metalo laužo krūva, tačiau jame sėdėjęs neblaivus vairuotojas nenukentėjo. Posakis, kad girtam velnias ir pagalvę pakiša, dar kartą pasitvirtino.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Mar 15, 2014, 2:13 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:47 AM

Šeštadienį prieš vidurdienį Bendrojo pagalbos centro budėtojai gavo pranešimą apie avariją. Skambinusieji pranešė, kad Pušaloto seniūnijoje, ties Papiškių kaimu nuo skardžio nulėkęs traktorius prispaudė vairuotoją, reikia jį išlaisvinti.

Nuvykę ugniagesiai gelbėtojai rado šalia sumaitoto traktoriaus T-40AM gulintį jauną traktorininką, 26 – erių Modestą R. Jį greitosios pagalbos medikai nuvežė į Pasvalio ligoninę. Tačiau po patikrinimo paaiškėjo, kad vairuotojas nenukentėjo. Tiesa, policijos pareigūnų patikrinimas parodė, kad vairuotojas iš pat ryto buvo gerokai apsvaigęs. Nustatyta, kad jo organizme yra 2,48 promilės alkoholio.

Panevėžyje registruotas Modestas R. Važiavo savo tėvui priklausančiu traktoriumi. Traktorininkas aiškino, kad nesuvaldė transporto priemonės ir nulėkė nuo maždaug 5 metrų aukščio kelio sankasos. Ugniagesiai gelbėtojai tik atjungė sudaužyto traktoriaus akumuliatorių, kitos jų pagalbos neprireikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.