Marijampolėje prokuroras partrenkė vyrą

Ketvirtadienio vidurdienį Marijampolės apylinkės prokuratūros vyr. prokuroro pavaduotojas Arūnas Žukauskas, tarnybos tikslais vairuodamas tarnybinį automobilį „Škoda Oktavia", pateko į eismo įvykį, kurio metu nukentėjo per pėsčiųjų perėją ėjęs 51 metų  vyras R. A. Nelaimė įvyko Marijampolėje, V.Kudirkos gatvėje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-25 15:27, atnaujinta 2018-02-14 12:03

Po įvykio prokuroras nedelsiant iškvietė Kelių policijos pareigūnus ir greitąją medicinos pagalbą, rūpinosi nukentėjusiuoju, kol atvyko šių tarnybų atstovai ir R.A. buvo nuvežtas į ligoninę. Marijampolės ligoninės priėmimo skyriuje nustačius R.A. kaukolės ir stuburo lūžius, jis buvo išvežtas į Kauno klinikas.

Nuvykęs į kelių policiją, prokuroras A.Žukauskas pateikė savo paaiškinimą raštu, dėl šio įvykio pradėtos visos tokiais atvejais būtinos procedūros.

Nustatyta, kad Marijampolės apylinkės prokuratūros vyr. prokuroro pavaduotojas A.Žukauskas automobilį vairavo blaivus.

Nuo 1994 m. metų automobilio vairavimo patirtį turintis prokuroras A.Žukauskas iki šiol nebuvo patekęs nė į vieną eismo įvykį, nuobaudų dėl kelių eismo taisyklių pažeidimų neturi, nuoširdžiai apgailestauja dėl šio įvykio ir rūpinasi nukentėjusiojo būkle.

Siekiant užtikrinti šio ikiteisminio tyrimo, kurio metu turės būti įvertinta aukštas pareigas einančio prokuroro atsakomybė, nešališkumą ir skaidrumą, jis perduotas Panevėžio apygardos prokuratūrai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.