Baikerių sezono pradžia: motociklininkas palindo po visureigiu

Gana neskausmingai baigėsi incidentas per šeštadienį Vilniuje vystantį baikerių sezono atidarymą. Paslydęs motociklininkas griuvo ir pateko po visureigiu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2014, 5:02 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:55 AM

Incidentas šiek tiek prieš 16 val. įvyko Arsenalo g., netoli Karaliaus Mindaugo tilto. Vykstant baikerių sezono atidarymui, motociklininkų kolona važiavo miesto gatvėmis.

Vienas nuo visos kolonos atsilikęs motociklininkas bandė pasivyti savo draugus. Arsenalo g. motociklas slystelėjo ant akmenų, kuriais grįsta gatvė, motociklininkas griuvo ir nučiuožė tiesiai po visureigiu „Jeep“. Gatvė čia grįsta akmenimis.

Motociklininkas po visureigiu pateko iš galo, tad mašina vaikino nepervažiavo.

Greitosios pagalbos medikų motociklininkas atsisakė, nors čia pat buvę policijos pareigūnai ir siūlėsi iškviesti greitąją. Panašu, kad motociklininkas griūdamas susitrenkė petį.

Nepaisant vaikino nenoro bendrauti su medikai, greitoji pagalba į įvykio vietą buvo iškviesta. Gydytojai 25 metų motociklininkui sutvarstė petį ir išvežė į ligoninę.

Automobilis apgadintas nesmarkiai. Šiek tiek apgadintas motociklas „Suzuki“.

Vilniaus policija pradėjo įvykio aplinkybių tyrimą.

Baikerių sezono atidarymas yra kasmet vykstantis renginys, sutraukiantis daugybę motociklininkų. Viena iš sudėtinių renginio dalių - didžiulės motociklininkų kolonos važiavimas miesto gatvėmis. Kartais per tokius paradus pasitaiko ir incidentų, panašių į nutikusį šeštadienį.

Šiemet motociklininkai rinkosi Vingio parke. Čia vyko įvairūs pasirodymai, vėliau motociklininkai pajudėjo miesto gatvėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?