Vilkikų avarija nusinešė Latvijos piliečio gyvybę

Kėdainių rajone, kelyje Via – Baltica praėjusio ketvirtadienio popietę įvykusi kraupi vilkikų avarija nusinešė 62 metų Latvijos piliečio gyvybę.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jul 4, 2014, 10:34 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 6:07 AM

Jo vairuotas balninis vilkikas rėžėsi į kito vilkiko puspriekabę, kai šis kaktomuša susidūrė su staiga stabdžiusio ir į priešpriešinio eismo juostą išlėkusiu Lenkijos piliečio vairuotu vilkiku.

Tragiška nelaimė kelyje Panevėžys-Aristava-Sitkūnai įvyko vakar, apie 14 val. 23 min.

Lenkijos piliečio vairuotas balninis vilkikas „Volvo“ su puspriekabe staigiai stabdant išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su ja vykusio Latvijos piliečio vairuotu vilkiku.

Po susidūrimo į latvio vilkiko puspriekabę rėžėsi iš paskos vykęs kito Latvijos piliečio vairuotas vilkikas. Po susidūrimo jo puspriekabė suskersavo ir kliudė priešinga eismo juosta vykusį vilkiką. Jį taip pat vairavo Latvijos pilietis.

Susidūrus net keturiems vilkimams, judriame kelyje buvo paralyžiuotas eismas.

Policija automobilius nukreipė aplinkkeliais, o ugniagesiai – gelbėtojai iš sumaitotų vilkikų kabinų vadavo jose įkalintus žmones.

Vienas sužeistas vairuotojas išvaduotas apie 14 val. 55 min., po 15 minučių pavyko išlaisvinti ir medikams perduoti dar vieną žmogų.

Kiek ilgiau užtruko trečio vairuotojo gelbėjimo operacija. Jį iš nuolaužų išvaduoti pavyko tik 15 val. 42 min. Vyras taip pat perduotas medikams.

Policija praneša, kad avariją sukėlęs Lenkijos pilietis atvesdintas į Kėdainių rajono policijos komisariatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.