Po mįslingo įvykio odontologijos kabinete – netikėta mirtis

Liepos 10-ąją Kaune, Sąjungos aikštėje, įsikūrusiame odontologijos kabinete kilęs gaisras jau pareikalavo aukų – nuo sunkių nudegimų Kauno klinikose mirė 60 metų Rita V. Dar viena moteris yra labai sunkios būklės – dėl jos gyvybės grumiasi medikai.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Jul 22, 2014, 4:11 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:37 PM

Iš viso po gaisro odontologijos kabinete medikų pagalbos prireikė 4 moterims. Sunkiausiai nukentėjo tuo metu patalpoje buvusi pacientė, kurios medikams nepavyko išgelbėti.

Liudininkai pasakojo, kad kabinete pasklido dūmai, ir iš jo išlėkė keturi apdegę žmonės. Atskubėjo keli greitosios pagalbos ekipažai, o gelbėtojai liepsnas greitai nuslopino.

Tyrėjai lig šiol tiksliai negali pasakyti, kas įvyko odontologijos kabinete, nes laisvai gali bendrauti tik viena mažiausiai nukentėjusi darbuotoja. Gaisro priežastį pavesta nustatyti Gaisrų tyrimo centro specialistams.

„Užsidegė labai degi medžiaga, tačiau daugiau kol kas nieko negalime pasakyti“, – kalbėjo tyrimui artimas šaltinis. Tai galėjo būti medicinos instrumentų dezinfekcijai naudojamas spiritas.

Kita mįslė – kodėl jis išsiliejo ir kaip buvo padegtas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.