Panevėžyje iš daugiabučio balkono iššoko paauglė

Pastaruoju metu šalyje nepilnamečių ir jaunų žmonių savižudybių bei bandymų žudytis bumas pasiekė epidemijos lygį. Panevėžyje savaitgalį – dar vienas nepilnametės bandymas nusižudyti.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

2015-01-19 11:20, atnaujinta 2018-01-15 16:02

Sekmadienį apie 23 valandą policijos budėtojai gavo pranešimą, kad Aukštaičių gatvėje iš daugiabučio namo balkono iškrito mergina.

Nuvykę greitosios pagalbos medikai ir policijos pareigūnai išsiaiškino, kad nukentėjusioji – tame name gyvenanti nepilnametė. Paauglė iššoko iš trečiojo aukšto bendrojo naudojimo balkono.

Mergaitė buvo skubiai išvežta į Respublikinę Panevėžio ligoninę. Medikai nustatė, kad jai lūžo dubens kaulai ir vienas stuburo slankstelis. Paauglė naktį praleido vaikų reanimacijos skyriuje. Pirmadienį iš ryto ji operuojama.

Pareigūnai aiškinasi, kas panevėžietę pastūmėjo žengti tokį žingsnį. Pirminiais duomenimis, ji bandė nusižudyti.Tiriama ir kitų versijų. Mergaitė buvo žinoma policijai kaip problemų turinti paauglė.

Per pastarąją savaitę Lietuvoje užfiksuotas ne vienas nepilnamečių moksleivių ir jaunų žmonių bandymas pasitraukti iš gyvenimo. Kaišiadoryse nusižudė aštuntokas, Šilalės rajone iš gyvenimo pasitraukė bendraamžių patyčių neištvėrusi nepilnametė moksleivė. Savaitgalį Klaipėdos rajone rasta dar viena savižudė – 18 metų mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.