Girti jaunuoliai su „Mazda“ prisidirbo Šiaulių degalinėje

Automobiliu „Mazda“ įskrieję į degalinę girti jaunuoliai ją apgadino ir tėškėsi į išdėliotas prekes. Vairuotojas iš karto paspruko, o automobilio keleivis sulaikytas, pareigūnams teko jį raminti.

Girti jaunuoliai su „Mazda“ prisidirbo Šiaulių degalinėje.<br>Gražvydo N./Facebook/Pagalba vairuotojams Šiauliuose nuotr.
Girti jaunuoliai su „Mazda“ prisidirbo Šiaulių degalinėje.<br>Gražvydo N./Facebook/Pagalba vairuotojams Šiauliuose nuotr.
Girti jaunuoliai su „Mazda“ prisidirbo Šiaulių degalinėje.<br>Mantvydo T./Facebook/Pagalba vairuotojams Šiauliuose nuotr.
Girti jaunuoliai su „Mazda“ prisidirbo Šiaulių degalinėje.<br>Mantvydo T./Facebook/Pagalba vairuotojams Šiauliuose nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Andrius Vaitkevičius

Oct 29, 2015, 8:28 AM, atnaujinta Oct 7, 2017, 3:34 AM

Kaip ketvirtadienio rytą lrytas.lt pasakojo „Lukoil Baltija“ bendrovės degalinių valdymo grupės vadovas Aloyzas Andrijauskas, incidentas įvyko naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, maždaug vidurnaktį.

„Automobilis „Mazda“, įvažiuodamas į degalinės teritoriją, kliudė pastogės koloną, ją apgadino ir atsitrenkė į lauke išrikiuotas prekes – langų plovimo skysčius, medžio anglių briketus. Tuo metu dirbo mūsų naktinė pamaina. Joje dirbusi operatorė iš karto paspaudė pavojaus mygtuką. Per 3 minutes atvažiavo mūsų apsauga, kiek vėliau ir policija“, – pasakojo A.Andrijauskas.

Iš karto po avarijos automobilio vairuotojas iš įvykio vietos paspruko, o keleivį sulaikė policijos pareigūnai. Per sulaikymą policininkams jaunuolį teko raminti.

Įtariama, kad automobiliu važiavę vaikinai buvo girti.

Incidentą užfiksavo degalinės vaizdo kameros. Įrašas perduotas policijai.

„Nuostolius dar teks įvertinti. Yra pažeista kolonos apdaila. Tai bus įvertinta atskirai, nes nuostoliai gali būti didesni. O dėl sugadintų skysčių ir anglių briketų nuostoliai nėra dideli – apie 28–30 eurų“, – sakė „Lukoil Baltija“ atstovas.

Šiaulių policija dėl incidento pradėjo tyrimą ir ieško pasprukusio vairuotojo.

Šiaulių apskrities VPK atstovė Gailutė Smagriūnienė irgi patvirtino, kad toks įvykis naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Gegužių g. iš tiesų buvo.

„Automobilio „Mazda 323“ vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio ir nesuvaldė automobilio“, – sakė policijos atstovė.

Sulaikytas automobilio keleivis (gim. 1986 m. spalį) buvo pristatytas į policijos komisariatą apklausai.

Pasprukęs vairuotojas ieškomas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.