Molėtų rajone apvirto automobilis: jį vairavusi Latvijos pilietė žuvo vietoje

Kūčių vakarą pasipylė tragiškos avarijos, kurios šienauja žmonių gyvybes. Šeštadienio vakarą Molėtų rajone, kelyje Vilnius – Utena, apvirto automobilis, kurį vairavusi Latvijos pilietė neišgyveno. Keletą valandų anksčiau Vilniuje susidūrus autobusui ir lengvajam automobiliui žuvo dar viena moteris, du žmonės buvo sužeisti.

Molėtų rajone apvirto automobilis: vairuotoja žuvo vietoje.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Molėtų rajone apvirto automobilis: vairuotoja žuvo vietoje.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 24, 2016, 7:55 PM, atnaujinta Dec 2, 2019, 9:55 AM

Kaip pranešė Policijos departamentas, 18 val. 50 min. Molėtų rajone, kelyje Vilnius – Utena, po Giedraičius ir Dubingius jungiančio kelio viaduku, rastas apvirtęs automobilis „Chrysler Voyager“ vokiškais valstybiniais numeriais, o jame – žuvusi vairuotoja.

Vėliau paaiškėjo, kad „Chrysler Voyager“ automobilį su vokiškais numeriais vairavo Latvijos pilietė (gimusi 1968 m.).

Dėl ko kilo avarija dar tiksliai nėra nustatyta, tačiau viena iš versijų, kad moteris prie vairo galėjo užmigti. Policija pradėjo avarijos aplinkybių tyrimą.

Pirminiais duomenimis, moters automobilis nuvažiavo nuo kelio, užskriejo ant kelio atitvarų, kurie mašinai tapo it tranplynas, atitvaro viršumi tarsi bėgiais nučiuožė į priekį ir stogu trenkėsi į viaduko atramas.

Smūgis buvo toks stiprus, kad degalų bakas atitrūko nuo mašinos ir nuskriejo į šalį, o automobilio dugnas perlinko pusiau.

Į įvykio vietą atskubėjo visos Molėtų r. specialiosios tarnybos – policija, ugniagesiai, greitosios pagalbos medikai. Tačiau gydytojų pagalbos jau niekam nebereikėjo.

 

 

Netrukus rinkti įkalčių iš Utenos atvažiavo policijos ekspertai ir tyrėjai.

 

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pavakarę Vilniuje žuvo moteris

Latvijos pilietė yra jau antra moteris Kūčių vakarą žuvusi avarijoje. Viena moteris keliomis valandomis anksčiau žuvo ir trys žmonės buvo sužaloti Vilniuje susidūrus autobusui ir lengvajam automobiliui.

Šeštadienį apie 15 val. 30 min. Vilniuje, Kairėnų g., automobilis „Toyota“ išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su maršrutiniu autobusu. Per susidūrimą žuvo maždaug 48 metų „Toyota“ vairuotoja, o trys autobuso keleiviai išvežti į ligoninę.

Avarija įvyko kelio vingyje greta Botanikos sodo. Smūgio būta tokio stipraus, kad po avarijos savarankiškai važiuoti nebegalėjo nei autobusas, nei lengvasis automobilis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.