Grįžęs atostogų į namus Jonavoje mirė šauktinis

Krašto apsaugos ministerijos ir kariuomenės vadovybė reiškia nuoširdžią užuojautą gruodžio 29 d. naktį Jonavos ligoninėje mirusio Lietuvos kariuomenės Vaidoto mechanizuotojo pėstininkų bataliono šauktinio tėvams.

Namuose atostogavęs karys jaunesnysis eilinis L.T. staiga pasijuto blogai ir buvo išvežtas į Jonavos ligoninę, kurioje užgeso jo gyvybė.<br>KAM nuotrauka.
Namuose atostogavęs karys jaunesnysis eilinis L.T. staiga pasijuto blogai ir buvo išvežtas į Jonavos ligoninę, kurioje užgeso jo gyvybė.<br>KAM nuotrauka.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-29 09:30, atnaujinta 2018-02-09 20:20

Kaip rašoma Krašto apsaugos ministerijos pranešime, apie kario netektį Vaidoto bataliono vadovybę gruodžio 29 d. naktį informavo kario artimieji.

Namuose atostogavęs karys jaunesnysis eilinis L.T. staiga pasijuto blogai ir buvo išvežtas į Jonavos ligoninę, kurioje užgeso jo gyvybė.

Mirties priežastis nustatinėjama, diagnozė paaiškės po ekspertizės.

Lietuvos kariuomenės vadovybę, bataliono bendruomenę sukrėtė kario netektis, bataliono kariai taip pat reiškia nuoširdžią užuojautą kario artimiesiems.

Karys nuo šių metų gruodžio 23 dienos iki sausio 2 dienos buvo išleistas atostogų. Tarnybą Lietuvos kariuomenės Vaidoto batalione karys buvo pradėjęs šių metų spalio mėnesį.

Vaidoto batalione Rukloje šiuo metu tarnauja 445 šauktiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.