Girtas vairuotojas Panevėžyje sukėlė didžiulę avariją, prireikė ir gelbėtojų

Girtas ir beteisis vairuotojas, Panevėžyje sukėlęs didžiulę avariją, pats liko prispaustas automobilio nuolaužose. Vyrą išlaisvino ugniagesiai.

Girtas ir beteisis vairuotojas, Panevėžyje sukėlęs didžiulę avariją, pats liko prispaustas automobilio nuolaužose.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Girtas ir beteisis vairuotojas, Panevėžyje sukėlęs didžiulę avariją, pats liko prispaustas automobilio nuolaužose.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2017, 8:24 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 9:55 PM

Kaip pranešė Lietuvos kelių policijos tarnyba, ketvirtadienį apie 14 val. 6 min. Panevėžyje, Stoties g. ir Marijonų g. sankryžoje, 26 metų vyras, būdamas neblaivus (2,28 prom. girtumas) ir neturėdamas teisės vairuoti (ji atimta), vairavo automobilį „Audi 80“. Šviesoforo reguliuojamoje sankryžoje, degant žaliam signalui, lenkdamas kitą automobilį jis įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su sankryžoje prieš sukant į kairę sustojusiu automobiliu „Audi A6“, kurį vairavo 54 metų vyras.

Šis automobilis po smūgio trenkėsi į lygiagrečiai tiesiai važiuojantį automobilį „Honda CR-V“, vairuojamą 38 metų vyro.

Eismo įvykį sukėlusio automobilio „Audi 80“ vairuotojas buvo prispaustas automobilyje, vyrą išlaisvino Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai, jis pristatytas į Panevėžio ligoninę, kur po apžiūros dėl patirtų sužalojimų gydomas Intensyviosios terapijos skyriuje.

Vėliau į ligoninę dėl sumušimų buvo pristatytas 16-metis automobilio „Honda CR-V“ keleivis, po medikų apžiūros jis išleistas į namus.

Įvykis tiriamas.

Buvote įvykio vietoje? Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Panevėžio policija ignoruoja skaitytojų teisę žinoti ir nesutinka parodyti avarijos vietos nuotraukų, bet vaizdais su kitais lrytas.lt skaitytojais galite pasidalinti jūs. Viską galite siųsti adresu news@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.