Magistralėje „Via Baltica“ – keista istorija: šalikelėje rastas gulintis vyras

Bendruoju pagalbos telefonu apie 17 val.20 min. paskambino vyriškis ir pranešė, jog ketina pulti po važiuojančiais automobiliais.

Modestas Patašius
Modestas Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 24, 2017, 6:44 PM, atnaujinta May 24, 2017, 10:21 PM

Tuoj pat po to į pagalbos centrą ėmė skambinti iš Marijampolės Kauno link vykstantys vairuotojai. Jie teigė, jog priemiestyje galimai neblaivus vyras puldinėja į važiuojamąją magistralės „Via Baltica“ kelio dalį, elgiasi pavojingai.  

Vėliau pagalbos centras sulaukė dar vieno skambučio, – esą iš pravažiuojančio automobilio buvo išmestas žmogus.  

Policijos pareigūnų ekipažas nuvyko į skambintojų nurodytą vietą, rado prie kelio gulintį vyrą. Jis buvo nugabentas į Marijampolės ligoninę. Vyriškis su savimi neturėjo dokumentų, pareigūnai aiškinasi jo tapatybę.  

Pirminiais duomenimis, vyras nebuvo išmestas iš automobilio. Liudininkų teigimu, prie gulinčio vyro buvo sustojęs vienas vairuotojas, išsiaiškinti, ar jam reikia kokios pagalbos.  

Pareigūnai aiškinasi, ar visi skambučiai į pagalbos centrą yra susiję būtent su šiuo vyriškiu.

Ligoninėje buvo nustatyta vyriškio asmenybė bei blaivumas. Paaiškėjo, jog magistralėje drastiškai elgėsi 33 metų Šakių rajono gyventojas. Alkoholio matuoklis užfiksavo per 3 prom. (sunkus girtumas). Vyriškis buvo pernelyg apsvaigęs, todėl rišliai nesugebėjo paaiškinti savo poelgio. Jis teigė, jog nelabai prisimena, kaip jis strapaliojo judrioje magistralėje, tačiau mano, kad pargriuvo pats, niekas jo iš autmobilio neišmetė.    

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.